Ολυμπιακός και Μαρτίνς

Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά στο μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός και Μαρτίνς

Ό,τι και να λένε οι Πορτογάλοι, ό,τι κι αν επιδιώκει να πετύχει ο ατζέντης του Πέδρο Μαρτίνς, Σάντσο Φρέιτας, με τα όσα αφήνει να διαρρεύσουν στους συμπατριώτες του ότι δεν έχει σταματήσει να κοιτάζει την προοπτική τοπ πρωταθλημάτων για τον πελάτη του, στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν όλη αυτήν την κατάσταση με ηρεμία.

Τι ισχύει με Μαρτίνς, Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ Μόσχας

Κι αυτό, γιατί φαίνεται ότι ελέγχει απόλυτα το θέμα της ανανέωσης του Μαρτίνς. Απλώς, αυτό που έχει αλλάξει πλέον σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε προ ενός μήνα, όταν έβγαινε προς τα έξω ότι «οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν στην ώρα τους, προς τα τελειώματα της σεζόν», είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Οι τρεις βασικές (και άμεσες) προτεραιότητες του Ολυμπιακού

Γιατί ναι μεν βγαίνει ένα κλίμα ότι δεν έχει τελειώσει κανένα πρωτάθλημα παρά το +14, αλλά καλώς ή κακώς δεν υπάρχει πλέον και τόσο μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα στα πλέι οφ, από τη στιγμή που τον τίτλο τον έχει «καθαρίσει» ουσιαστικά η ομάδα του Πειραιά.

Κατά συνέπεια, δεν τίθεται θέμα αποπροσανατολισμού από τους αγωνιστικούς στόχους, αν γίνουν τα καθοριστικά ραντεβού με τον Μαρτίνς γύρω στα μέσα με τέλη Μαΐου, πριν από την έναρξη των πλέι οφ.