Τι ισχύει με Μαρτίνς, Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ Μόσχας

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει τον Πέδρο Μαρτίνς πολύ ψηλά στη λίστα της, αλλά ποια είναι η αντίδραση του ίδιου και τι ισχύει από την πλευρά των Πειραιωτών.

Τι ισχύει με Μαρτίνς, Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ Μόσχας

Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν φτιάξει για τα καλά το προφίλ του Πέδρο Μαρτίνς. Το όνομά του ακούγεται όλο και πιο έντονα σε σημαντικά πρωταθλήματα, όμως τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι Ρώσοι είναι αυτοί που φέρονται να ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωσή του.

Το θέμα έχει προκύψει από ένα δημοσίευμα στην Ιταλία, αλλά ο μάνατζερ του 49χρονου κόουτς το επιβεβαίωσε. Ο Σάντσο Φρέιτας παραδέχτηκε πως ο Μαρτίνς είναι ψηλά στη λίστα της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ποια είναι τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με το θέμα του 49χρονου τεχνικού; Όπως αναφέρει το σημερινό «ΦΩΣ», από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία ανησυχία και καμία αντίδραση για τη φημολογία των τελευταίων ημερών. Έτσι κι αλλιώς οι Πειραιώτες αυτές τις ημέρες δεν υπήρχε περίπτωση να καθίσουν στο τραπέζι με τον Μαρτίνς λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί να κολακεύεται από το ενδιαφέρον είτε της Λοκομοτίβ είτε οποιασδήποτε άλλης ομάδας, όμως είναι ξεκάθαρη η θέση του. Για εκείνον προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Πρώτα θα μιλήσει με την ομάδα του Πειραιά στην οποία δεν έχει κρύψει πως θέλει να συνεχίσει και μετά θα εξετάσει όποια πρόταση έχει στα χέρια του.

«Πρώτα ο Ολυμπιακός», απαντάει ο Μαρτίνς σε όσους τον ρώτησαν για τις φήμες περί Λοκομοτίβ Μόσχας. Όσον αφορά στο αν θέλει να συνεχίσει, αυτό είναι δεδομένο και το έχει δηλώσει αρκετές φορές. Η κουβέντα για το νέο του συμβόλαιο θα γίνει με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι κι αλλιώς οι δύο πλευρές δεν είχαν σκοπό να τα πουν αυτή την εποχή. Προς τα τέλη Απριλίου προσδιοριζόταν πως θα γίνει η κουβέντα τους, διότι υπό νορμάλ συνθήκες είχαν θέσει ως προτεραιότητα τα παιχνίδια της ομάδας.