Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Ξάνθη μετά την τιμωρία!

Σήμερα (15/4) το μεσημέρι υπήρξε η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Ξάνθη. Περίπου 24 ώρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Ξάνθη μετά την τιμωρία!

Σήμερα (15/4) το μεσημέρι υπήρξε η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Ξάνθη. Περίπου 24ώρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η θρακιώτικη ΠΑΕ κάνει λόγο για μια απόφαση που λήφθηκε από έναν μηχανισμό του ελληνικού κράτους, δεν ελέγχθηκε από τα δικαστικά όργανα αλλά θεωρήθηκε-περιέργως όπως υποστηρίζουν-δεσμευτική.

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ακριτικής ΠΑΕ για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που απέρριψε την έφεση και της ομάδας της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ.

«1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.

Super League 1: Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την απόρριψη των εφέσεων ΠΑΟΚ, Ξάνθης

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την τιμωρία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ».