Πώς θα πάρει η Λοκομοτίβ Μόσχας τον Πέδρο Μαρτίνς

Το ρεπορτάζ των Ιταλών θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς ψηλά στη λίστα της Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά τι πρέπει να κάνουν οι Ρώσοι για να τον κάνουν δικό τους, ενώ εκκρεμεί η ανανέωση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό.

Πώς θα πάρει η Λοκομοτίβ Μόσχας τον Πέδρο Μαρτίνς

Την Κυριακή σε ένα από τα μεγαλύτερα ρωσικά site φιλοξενήθηκε μεγάλη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς. Μίλησε για τα πάντα ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού και μάλιστα κάποια στιγμή ρωτήθηκε αν θα πήγαινε να δουλέψει στη Ρωσία.

Μία μέρα μετά έρχεται το ιταλικό δημοσίευμα ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει στη λίστα της τον Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα είναι ο διακαής πόθος της. Δεν δίνουν καμία άλλη λεπτομέρεια οι γείτονες και απλά έβαλαν φωτιά στο φιτίλι.

Αν έχει βάση ή όχι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως για να αποσπάσει το «ναι» του 49χρονου τεχνικού η Λοκομοτίβ Μόσχας θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν ξέρουμε κι αν αρκεί κιόλας.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς είπε «όχι» στα πετροδόλαρια λέτε να αντισταθεί και στα ρούβλια; Δεν αποκλείεται κιόλας, διότι οι βλέψεις του Πορτογάλου είναι άλλες και το δείχνει πως η καριέρα του θέλει να έχει άλλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση η καριέρα του Πέδρο Μαρτίνς και αυτό θέλει να το εξαργυρώσει είτε με ένα καλό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είτε με το κοουτσάρισμα μίας ομάδας σε μεγάλο πρωτάθλημα.

Η Premier League είναι πάντα στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά πρώτα απ' όλα θα καθίσει στο τραπέζι με τον Ολυμπιακό. Πρώτα θα μιλήσει με τους Πειραιώτες και μετά θα αποφασίσει. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Μέχρι στιγμής ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μας έχει δείξει ότι θα βάλει τα χρήματα πάνω από ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

Για να καταφέρει η Λοκομοτίβ Μόσχας να τον πάρει στην παγωμένη Ρωσία θα πρέπει να τον πείσει με πολλά ρούβλια. Θα πρέπει να ξεπεράσει δύο βασικά εμπόδια που μοιάζουν μεγάλα. Ας περιμένουμε, όμως και τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.