«Η Νάπολι θέλει πάση θυσία τον Τσιμίκα»

Στη Νάπολι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν τον Κώστα Τσιμίκα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport. Τον διεθνή ακραίο μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, που έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, κοιτάζει και η Ίντερ.

«Η Νάπολι θέλει πάση θυσία τον Τσιμίκα»

Στη Νάπολι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν τον Κώστα Τσιμίκα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο διεθνής ακραίος μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, που έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, έχει κλέψει την καρδιά του αθλητικού διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Κριστιάνο Τζουντόλι.

«O Κριστιάνο Τζουντόλι θέλει πάση θυσία τον Κώστα Τσιμίκα» γράφει και σήμερα η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, εξηγώντας ότι για τον διεθνή ακραίο μπακ-χαφ του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Ολυμπιακού έχει κάνει καλές αναφορές και ο συμπαίκτης του στην Εθνική μας ομάδα Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Νάπολι μετά τη μετακίνησή του από τη Ρόμα στον ιταλικό Νότο.

Γιατί έχει «φαγωθεί» η Νάπολι με Τσιμίκα

«Ο Τσιμίκας όμως δεν αρέσει μόνο στη Νάπολι αλλά και στην Ίντερ. Γι' αυτό θα ωθήσει τον αθλητικό διευθυντή της Νάπολι να επιταχύνει τη συμφωνία. Η προσφορά είναι 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ίσως είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα στο σημερινό της δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός δεν θα υποκύψει εύκολα για τον Τσιμίκα

Πρέπει να σημειώσουμε πως οι Ιταλοί θεωρούν σίγουρο ότι η Νάπολι θα ανέβει από τα 15 εκατομμύρια ευρώ και θα πάρει τον Τσιμίκα, όμως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος διαπραγματευτής.

Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και για τα καλά μάλιστα. Στην Ιταλία τα δημοσιεύματα έχουν φουντώσει για τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού και μάλιστα έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα μοιάζει σαν μία μάχη της Νάπολι με την Ίντερ.

Ολυμπιακός: Ο Τσιμίκας «ξαναζέστανε» τη Νάπολι - Έρχεται πρόταση

Οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να πέσουν κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ και μάλιστα το πιθανότερο είναι πως θα ζητήσουν και περισσότερα.

Η Νάπολι μην ξεχνάμε ότι τον Ιανουάριο έφτανε μέχρι τα 7-8 εκατ. ευρώ. Το σίγουρο είναι πως ο Τσιμίκας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι βέβαιο ότι θα έρθουν σημαντικές προτάσεις για αυτόν.

Νάπολι: Οι «αντίζηλοι» του Τσιμίκα