Ο Ολυμπιακός δεν θα υποκύψει εύκολα για τον Τσιμίκα

Οι Ιταλοί θεωρούν σίγουρο ότι η Νάπολι θα ανέβει από τα 15 εκατομμύρια ευρώ και θα πάρει τον Κώστα Τσιμίκα, όμως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος διαπραγματευτής.

Ο Ολυμπιακός δεν θα υποκύψει εύκολα για τον Τσιμίκα

Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και για τα καλά μάλιστα. Στην Ιταλία τα δημοσιεύματα έχουν φουντώσει για τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού και μάλιστα έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα μοιάζει σαν μία μάχη της Νάπολι με την Ίντερ.

Ο 23χρονος μπακ κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι λογικό να ασχολούνται μαζί του σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες. Οι Ιταλοί τον είχαν στο… μάτι από τον Ιανουάριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον φούντωσε ξανά. Είναι λογικό, αφού ο Τσιμίκας ανεβάζει όλο και περισσότερο στροφές.

Τα νέα σενάρια για τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού θέλουν τις δύο ομάδες να είναι διατεθειμένες να στρώσουν αρκετά εκατομμύρια στα πόδια του. Στη Νάπολη παρουσιάζουν το θέμα σχεδόν σίγουρο. Θεωρούν πως η ομάδα του ιταλικού Νότου θα τα βρει με τον Ολυμπιακό και θα γεφυρωθεί η σημαντική διαφορά που τους χωρίζει.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Νάπολι προσφέρει στον Ολυμπιακό ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους είναι ξεκάθαροι ότι δεν συζητούν με λιγότερα από 20. Οι Ιταλοί έγραφαν ότι η Νάπολι θα ανέβει από τα 15 εκατ. ευρώ και θα καλύψει αυτό το χάσμα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά. Οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να πέσουν κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ και μάλιστα το πιθανότερο είναι πως θα ζητήσουν και περισσότερα. Η Νάπολι μην ξεχνάμε ότι τον Ιανουάριο έφτανε μέχρι τα 7-8 εκατ. ευρώ. Το σίγουρο είναι πως ο Τσιμίκας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι βέβαιο ότι θα έρθουν σημαντικές προτάσεις για αυτόν.