Νάπολι: Οι «αντίζηλοι» του Τσιμίκα

Η Νάπολι εκτός από τον Κώστα Τσιμίκα εξετάζει και άλλες δυο περιπτώσεις για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας. 

Νάπολι: Οι «αντίζηλοι» του Τσιμίκα

Δημοσίευμα την Παρασκευή (13/3) της «Tuttosport» επανέφερε στο προσκήνιο το φλερτ Νάπολι - Τσιμίκα. Η εφημερίδα υποστήριζε ότι η Νάπολι ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό έτσι ώστε το καλοκαίρι να κάνει δικό της τον Κώστα Τσιμίκα.

Ωστόσο όπως αναφέρει σήμερα (14/3) η ιστοσελίδα ilmionapoli o ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ στη Νάπολι.

Ο τεχνικός διευθυντής Γκιουντόλι αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Γκουλάμ ο οποίος είναι πολύ πιθανό να φύγει το καλοκαίρι (ήταν να αποχωρήσει και τον Ιανουάριο) εξετάζει διάφορες περιπτώσεις.

Ο Τσιμίκας είναι η μία. Αλλά δεν είναι και η μοναδική. Υπάρχει ακόμη ο Mπόρνα Μπάρισιτς, ο 27χρονος Κροάτης μπακ της Ρέιντζερς που αρέσει πολύ στον Τζενάρο Γκατούζο.

Όμως σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε ένα καινούργιο όνομα από τη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Νάπολι.

Κι αυτό είναι του Μαρκ Κουκουρέγια, του 22χρονου μπακ-χαφ της Χετάφε ο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Τότεναμ και Άρσεναλ.

Ο Κουκουρέγια έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια ευρώ, όσα είναι πάνω κάτω τα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον διεθνή μπακ.