Ολυμπιακός: Ο Τσιμίκας «ξαναζέστανε» τη Νάπολι - Έρχεται πρόταση

Το φλερτ της Νάπολι με τον Τσιμίκα καλά κρατεί - Τι υποστηρίζουν οι Ιταλοί, η πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Τσιμίκας «ξαναζέστανε» τη Νάπολι - Έρχεται πρόταση

Πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αναγκάζει μεγάλες ομάδες να ασχολούνται μαζί του. Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα που χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στην φετινή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απέναντι σε παίκτες υψηλού επιπέδου, ο Έλλβηνας μπακ, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις κι αυτό προσελκύει αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Μεταξύ αυτών και η Νάπβολι, που ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται μαζί του. Τον περασμένο Ιανουάριο, οι Ιταλοί υποστήριζαν ότι η Νάπολι, προσπάθησε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ανέφεραν ότι η πρόταση ήταν 8 εκατομμύρια συν 2 εκατομμύρια μπόνους, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τουλάχιστον 12, 13 εκατομμύρια. Τότε, ο Τύπος στην Ιταλία υποστήριζε ότι υπάρχει συμφωνία της Νάπολι με τον ποδοσφαιριστή και αυτό που απέμενε ήταν να πει το ναι ο Ολυμπιακός.

Σήμερα, νεότερα δημοσιεύματα στην Ιταλία επαναφέρουν στο προσκήνιο το φλερτ Νάπολι - Τσιμίκα. Αυτό αναφέρει η «Tuttosport», η οποία υποστηρίζει ότι η Νάπολι ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό έτσι ώστε το καλοκαίρι να κάνει δικό της τον Τσιμίκα.