ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Εκτός 18άδας ο Ποντένσε

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός 18άδας του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος παίρνει μεταγραφή στη Γουλβς.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Εκτός 18άδας ο Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ήταν κάτι που το είχε ζητήσει και ο ίδιος. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ετοιμάζεται για τη μεταγραφή του στη Γουλβς, η οποία θα γίνει έναντι ενός ποσού που θα αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

Για τον Πορτογάλο εξτρέμ δεν προέκυπτε πως θα παίξει βασικός στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους», όμως υπήρχε η αίσθηση πως θα έμπαινε αλλαγή αν το επέβαλλαν οι συνθήκες του αγώνα.

Τελικά ούτε αυτό θα γίνει αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τον απέκλεισε από την τελική 18άδα. Έτσι ο κόσμος δεν θα δει τον Ποντένσε να αγωνίζεται για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα μείνει με την εικόνα που έχει από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ήταν το τελευταίο που έπαιξε. Ο Ποντένσε αναμένεται τη Δευτέρα να ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στη Γουλβς.

Εκτός 18άδας έμεινε επίσης ο Βασίλης Τοροσίδης και ο τρίτος τερματοφύλακας, ο Κώστας Τζολάκης. Αυτό σημαίνει πως στον πάγκο θα βρίσκονται οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ γίνεται της... Πορτογαλίας!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς και ο Ποντένσε

Κουσουλάκης: «Έχει παικταράδες ο Ολυμπιακός, αλλά και πρόβλημα στα μετόπισθεν»

Χρηστίδης: «Η ΑΕΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τους εφιάλτες της»

LIVE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19:30)

Super League 1: Όλα τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Poll: Ψηφίστε το καλύτερο γκολ του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΚ (vids)