ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς και ο Ποντένσε

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τι θα κάνει με τον Ντανιέλ Ποντένσε.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς και ο Ποντένσε

Τεράστιας σημασίας θεωρούν στον Ολυμπιακό το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Για τους «ερυθρόλευκους» είναι όλα τα λεφτά το ματς, αφού μέχρι την Τούμπα το πιο δύσκολο παιχνίδι τους είναι αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ το καλύτερο δυνατό σχήμα και αυτό δεν αναμένεται να έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί το σχήμα που παρέταξε κατά του Άρη και του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Αυτό σημαίνει ότι ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο Ομάρ και ο Τσιμίκας θα παίξουν στα άκρα της άμυνας με τον Μπα και τον Αβραάμ στο πλευρό του.

Στα χαφ η τριάδα των Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή. Στα άκρα της επίθεσης ο Μαρτίνς θα βάλει Μασούρα και Βαλμπουενά με τον Ελ Αραμπί να παίζει στην κορυφή.

Αν και ο Μαρτίνς μας έχει συνηθίσει σε ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ να κάνει μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής κάτι τέτοιο δεν προκύπτει πως θα συμβεί στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά στον Ντανιέλ Ποντένσε που είναι στην αποστολή παρά το γεγονός πως είναι υπό μεταγραφή δεν προορίζεται για την ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος αν παίξει θα παίξει αλλαγή και μη ξεχνάμε πως έχει μείνει είκοσι ημέρες εκτός.