Φεράντο: «Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Χουάν Φεράντο αποκάλυψε πως ενημερώθηκε λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα πως δεν θα αγωνιστούν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ. 

Φεράντο: «Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί»

Στην απουσία των δανεικών από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως τον ενημέρωσαν λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 : Δημήτρη μου, Δημήτρη μου... (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα σας πω απλά πως την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά όπως για παράδειγμα ο Τσίκα να κάνουν καλή εμφάνιση και να μου αποδείξουν ότι μπορώ να τους υπολογίζω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Αντίθετα προσπάθησαν πολύ αφού αναγκαστήκαμε με βάση τις απουσίες που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που συνήθως αγωνιζόμαστε».

Φερέιρα: «Είχα την ευκαιρία να φύγω αλλά δεν το έκανα»

Για το πού κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και αυτό φάνηκε και με τον κόσμο που ήρθε να τον δει. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που δεν συγχωρούν τα λάθη. Εμείς δεν τα αποφύγαμε, το πληρώσαμε και ήρθε η ήττα».