Πάει με Λοβέρα και Ελ Αραμπί με ΟΦΗ

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού στον Αργεντινό εξτρέμ και στον Μαροκινό επιθετικό αντί των Μασούρα και Γκερέρο αντίστοιχα. Πάει με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στους Κρητικούς.

Πάει με Λοβέρα και Ελ Αραμπί με ΟΦΗ

Ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά προκάλεσε αναστάτωση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να πορευτεί για ορισμένα παιχνίδια χωρίς τον Γάλλο άσο στη διάθεσή του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να αφήσει κάποιους παίκτες εκτός αποστολής (Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας), ενώ σκέφτεται σοβαρά και ορισμένους από τους θεωρητικά «βασικούς» που είναι στην αποστολή, να τους κρατήσει στον πάγκο. Όπως για παράδειγμα τον Γιώργο Μασούρα ή ακόμη-ακόμη και τον Γιασίν Μεριά.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς με τον ΟΦΗ

Σε κάποιες δοκιμές που έκανε ο Μαρτίνς, άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού στον Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός εξτρέμ που για περίπου 20 λεπτά στο Βελιγράδι έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά στην πορεία χάθηκε, θα αναλάβει το φορτίο για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ από τα «φτερά».

Τον ρόλο του αντι-Βαλμπουενά αναμένεται να αναλάβει ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος ούτως ή άλλως θα ξεκινούσε. Απλώς αντί για τα πλάγια, αναγκαστικά θα περάσει πίσω από τον φορ.

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά

Σε ποιον καταλήγει στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρτίνς; Ο Πορτογάλος «φωτογράφισε» τον Ελ Αραμπί αντί του Γκερέρο. Ένας Γκερέρο που προορίζεται για βασικός με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη (22/10).

Από εκεί και πέρα, θα έχει αλλαγές ο Ολυμπιακός και στην άμυνά του. Οι Τοροσίδης και Κούτρης θα καλύψουν τα κενά των Ομάρ και Τσιμίκα αντίστοιχα, ενώ για τον Μαρτίνς δεν πέρασε απαρατήρητη η εμφάνιση του Αβραάμ στο Χαριλάου. Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες τη θέση του στο αρχικό σχήμα έναντι του Μεριά.

Χωρίς Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα η αποστολή του Ολυμπιακού