Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς με τον ΟΦΗ

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (18/10) πιθανολογείται ότι θα δείξει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στους Κρητικούς (19/10, 19.30).

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς με τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει από αύριο σε μία διαβολοβδομάδα. ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ έχει το πρόγραμμα των επόμενων οκτώ ημερών. Τρία ματς – φωτιά, τρία ματς που θέλει οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός να πάρει τα δύο εξ αυτών (ΟΦΗ, ΑΕΚ). Φυσικά θα είναι ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην «βαυαρική μηχανή».

Η αρχή γίνεται με τους Κρητικούς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει ένα πλάνο με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που περιμέναμε. Για παράδειγμα ο Γιασίν Μεριά βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στον Ρέντη, αλλά είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του ξανά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως συνέβη δηλαδή και στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ομάρ που θα κάνει με το ζόρι μία προπόνηση ενόψει ΟΦΗ, θα παραχωρήσει τη θέση του στον Βασίλη Τοροσίδη προκειμένου να πάρει και ανάσες ενόψει Μπάγερν και ΑΕΚ. Στα αριστερά ο Κούτρης θα αντικαταστήσει τον Τσιμίκα.

Ολυμπιακός: Ερωτηματικό ο Ελαμπντελαουί με ΟΦΗ

Στα χαφ οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ και ο Βαλμπουενά αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Αντιθέτως, ερωτηματικά είναι οι Ποντένσε και Μασούρας. Ο Σουντανί όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει αντί του Μασούρα, ενώ και ο Ποντένσε που προέρχεται από τραυματισμό, ίσως προφυλαχθεί για τα δύο ματς που κλείνουν το 8ήμερο. Αν δεν ξεκινήσει ο Πορτογάλος, τότε ο Λοβέρα συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να παίξει βασικός στο Καραϊσκάκη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης, ο Γκερέρο ταιριάζει περισσότερο στο να αγωνιστεί στο ματς με την Μπάγερν. Κατά συνέπεια, ο Ελ Αραμπί έχει τον πρώτο λόγο για το ματς με το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Περισσότερα θα φανούν στην τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (18/10). Ακολούθως ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή και σίγουρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάζουν οι παίκτες που αναγκαστικά θα κάτσουν στην εξέδρα για να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους για Μπάγερν και ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνς προειδοποιεί: Ο ΟΦΗ «δαγκώνει»!