Χωρίς Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ και εκτός αποστολής έμειναν οι Ομάρ, Τσιμίκας.

Χωρίς Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και είναι αλήθεια ότι τα νέα που προέκυψαν δεν ήταν και τόσο ευχάριστα. Τα πάντα στο μεγάλο λιμάνι τα έχει επισκιάσει ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος γι’ αρχή χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Από ‘κει και πέρα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος επέστρεψε στον Ρέντη την Πέμπτη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα. Ο Νορβηγός θα πάρει ανάσες στο ματς με τους Κρητικούς για να είναι έτοιμος με τη Μπάγερν Μονάχου.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος λόγω του τραυματισμού κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας. Ο νεαρός μπακ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα με τη Μπάγερν. Εκτός έμεινε και ο Μπα, ενώ επέστρεψε σε αποστολή ο Μπρούνο που πλέον είναι απαραίτητος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.