Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά

Εγκατέλειψε την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ματιέ Βαλμπουενά και είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον ΟΦΗ. Χάνει τα ματς με ΑΕΚ και Μπάγερν Μονάχου.

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά

«Παγωμάρα» στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου. Άσχημα μαντάτα ήρθαν από την προπόνηση της ομάδας του Πειραιά στον Ρέντη με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο και δεν συμπεριλήφθηκε φυσικά στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Το Σάββατο το πρωί θα υποβληθεί σε εκ νέου εξετάσεις ο Γάλλος άσος προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και αν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Στον Ρέντη υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Βαλμπουενά και για το αν θα προλάβει το ματς της ερχόμενης Τρίτης. Ο Γάλλος θα χάσει και τη Μπάγερν Μονάχου και την ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως το διάστημα που θα μείνει στα πιτς θα είναι μεγάλο.