Βόλος: Έρανος και διάθεση εισπράξεων στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Την στήριξη της με κάθε τρόπο παρέχει η ΠΑΕ Βόλος στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, όπως γνωστοποιήσε μέσω ανακοίνωσης της.

Βόλος: Έρανος και διάθεση εισπράξεων στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Βόλος με την οποία έκανε γνωστό πως θα βοηθήσει οικονομικά στην προσπάθεια να θεραπευτεί ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ.

Συγκεκριμένα, μέρος των εισπράξεων από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ(26/10) θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας ενώ θα τοποθετηθούν και ειδικοί κουμπαράδες στις εξέδρες ώστε οι φίλαθλοι να μπορέσουν να συνδράμουν.

Ολυμπιακός: Φιλικά με τον Φοίνικα Σύρου για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ

Η πρωτοβουλία ανήκει στον δήμαρχο της πόλης του Βόλου και πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Μπέο.

Η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει:

«Να διατεθεί μέρος των εισπράξεων από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ ως οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του μικρού για την μετάβασή τους στις ΗΠΑ και την υποβολή του σε πειραματική θεραπεία.

Στον ίδια αγώνα να τοποθετηθούν ειδικοί «κουμπαράδες» όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν και ατομικά τον μεγάλο αγώνα ζωής του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Η ΠΑΕ Βόλος σεβόμενη και υπηρετώντας τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν πρώτα και πάνω απ όλα τον αθλητισμό καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για να χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στον μικρό αυτό άγγελο και την οικογένειά του.»

Διαγόρας Δρυοπιδεών - Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα του αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας