Ολυμπιακός: Φιλικά με τον Φοίνικα Σύρου για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ

Μια ακόμα κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης από τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα από τον χώρο του βόλεϊ αυτή την φορά, προς το πρόσωπο του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ. 

Ολυμπιακός: Φιλικά με τον Φοίνικα Σύρου για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ

Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου θα δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις την Παρασκευή (18/10, 18:30) και το Σάββατο (19/10, 18:30) , με τα έσοδα και των δύο αγώνων να δίνονται σε ένα πολύ ιερό σκοπό.

Συγκεκριμένα, για την περίπτωση του νεαρού Παναγιώτη-Ραφάηλ ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάζεται να μεταβεί στις ΗΠΑ όπου και θα υποβληθεί σε μια σειρά από θεραπείες.

Διαγόρας Δρυοπιδεών - Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα του αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ!

Υπήρξε ήδη αντίδραση από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, κυρίως από τον χώρο του μπάσκετ, όμως ο Φοίνικας Σύρου με πρωτοβουλία εκείνου και του Ολυμπιακού, θα κάνουν εκείνοι το πρώτο βήμα αλληλεγγύης στον χώρο του βόλεϊ.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Σύρου:

«Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσουν στη Σύρο Φοίνικας και Ολυμπιακός τα έσοδα των οποίων θα πάνε στον Παναγιώτη Ραφαήλ που χρειάζεται την βοήθεια όλων μας προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του, (νωτιαία μυική ατροφία).

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-2020) του πρωταθλήματος της Βόλεϊ λιγκ, θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο Αθλητικό Κέντρο “Δ. Βικέλας” την Παρασκευή 18/10 και Σάββατο 19/10 στις 18:30.

Παράλληλα, αποφασίσαμε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ που χρειάζεται την βοήθεια όλων μας προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του, (νωτιαία μυική ατροφία).

Για το λόγο αυτό, θα τοποθετήσουμε στην είσοδο του γηπέδου, κουτί οικονομικής ενίσχυσης.

Οποιαδήποτε προσφορά είναι πολύτιμη !!!

Η οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί είτε στην οικογένειά του, είτε εφόσον υπερκαλυφθεί το ποσό, θα διατεθεί για τις ανάγκες της κοινότητας των ασθενών που πάσχουν από “Νωτιαία Μυική Ατροφία”.

Σας προσκαλούμε στο “Δ. Βικέλας να δείτε την ομάδα μας και μαζί να υποστηρίξουμε τον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Στα γραφεία της ομάδας παραπλεύρως του γηπέδου θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε όσοι δεν έχετε ακόμα κάνει κράτηση της κάρτας διαρκείας σας καθώς επίσης και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 15:00-17:00 έως την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League 2019-2020.»