Διαγόρας Δρυοπιδεών - Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα του αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ!

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (16/10, 17:00) στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Διαγόρας Δρυοπιδεών - Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα του αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ!

Σε μια κίνηση γεμάτη νόημα και αλληλεγγύη προχώρησε ο Διαγόρας Δρυοπιδεών, καθώς όπως ανακοίνωσε, τα έσοδα από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Ο μικρός Παναγιώτης, πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάζεται να μεταβεί στις ΗΠΑ όπου θα υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες, με την συνεισφορά πολλών ομάδων να δείχνει άκρως συγκινητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Τετάρτη (16/10, 17:00) στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης", τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!».