Δεν παραδέχεται το λάθος με Σεμέδο η Βιγιαρεάλ

Έβγαλε πίκρα ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού για όλα όσα έζησε στην Ισπανία μετά την εξωγηπεδική περιπέτειά του. Οι άνθρωποι των «κίτρινων υποβρυχίων» τρίβουν τα μάτια τους με τη μεταμόρφωσή του, αλλά δεν παραδέχονται ότι κακώς δεν του έδωσαν δεύτερη ευκαιρία.

Δεν παραδέχεται το λάθος με Σεμέδο η Βιγιαρεάλ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει καταφέρει σε διάστημα τριών μηνών να απορεί ακόμα και ο… Κριστιάνο Ρονάλντο με τη θεαματική μεταμόρφωσή του. Ο Πορτογάλος στόπερ είναι ένας ευχάριστος τύπος, ένας ποδοσφαιριστής που αν του δείξει εμπιστοσύνη ο σύλλογός του τότε θα γίνει… χίλια κομμάτια και θα καταθέσει την ψυχή του. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έλεγαν στην Ισπανία.

Οι δηλώσεις του στην «Record» είναι ενδεικτικές για την ψυχοσύνθεση του Πορτογάλου στόπερ και τον ρόλο που παίζει η ψυχολογία στην καθημερινότητά του. Η Βιγιαρεάλ δεν του φέρθηκε καλά το διάστημα που ταλαιπωρήθηκε με την εξωδικαστική του περιπέτεια.

Σεμέδο: Ούτε ο Ρονάλντο περίμενε ότι θα επέστρεφα!

Το χειρότερο είναι, ότι ποτέ δεν τον συγχώρησε για κάποιες κακές επιλογές του εκτός των τεσσάρων γραμμών. Δεν τον πίστεψε ποτέ όταν βγήκε από τη φυλακή και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ψάξει ομάδα για να τον δώσει δανεικό, γιατί πολύ απλά δεν ήθελε να τον βλέπει στο προπονητικό της κέντρο!

Στην Ισπανία ήταν δακτυλοδεικτούμενος, αλλά όταν πήγε τον περασμένο Γενάρη στην Ρίο Άβε, εκεί έδειξε πόσο μεγάλο λάθος έκανε η Βιγιαρεάλ που δεν του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία. Το καλοκαίρι του 2019 πάλι τα ίδια. Τα «κίτρινα υποβρύχια» τον είχαν στην transfer list και κάπου εκεί εμφανίστηκαν ο Ολυμπιακός με εισήγηση Μαρτίνς για να του σώσει την καριέρα, δαπανώντας το 1/3 των χρημάτων που έδωσε πριν από δύο χρόνια η Βιγιαρεάλ για να τον αποκτήσει από την Σπόρτινγκ.

Σάντος για Σεμέδο: «Ένα στραβοπάτημα που έκανε στο παρελθόν δε σημαίνει τίποτα»

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών, ο Σεμέδο βρίσκεται με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League, συμμετέχει στους ομίλους του Champions League και ο Φερνάντο Σάντος τον φώναξε στην Εθνική Πορτογαλίας!

Παρόλα αυτά, η Βιγιαρεάλ θεωρεί ότι δεν έκανε λάθος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ισπανία. Για την ακρίβεια, δεν παραδέχεται το λάθος της να μην του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Ίσως το κάνει από εγωισμό… Η ουσία είναι ότι ο Σεμέδο δεν είναι αχάριστος και όποιος τον ρωτάει στην Πορτογαλία για το τι ήταν αυτό που τον μεταμόρφωσε το τελευταίο τρίμηνο, απαντάει μονολεκτικά: «Ο Ολυμπιακός»!

Η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλε η ομάδα του Πειραιά, έφτανε και περίσσευε για να δείξει ο Σεμέδο για ποιο λόγο η Βιγιαρεάλ είχε βγάλει το καλοκαίρι του 2017 περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Πώς θα τον κρατήσεις του χρόνου;