Σεμέδο: Ούτε ο Ρονάλντο περίμενε ότι θα επέστρεφα!

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα, αλλά και στις συζητήσεις με τον άσο της Γιουβέντους.

Σεμέδο: Ούτε ο Ρονάλντο περίμενε ότι θα επέστρεφα!

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Record» έδωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και τη σοβαρή πιθανότητα που έχει να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο την Παρασκευή (11/10) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Σάντος για Σεμέδο: «Όλοι αξίζουν την ευκαιρία»

Ο 25χρονος στόπερ του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την έκπληξη του αστέρα της Γιουβέντους μόλις τον είδε μπροστά του!

«Μία από τις συζητήσεις μου με τον Κριστιάνο ήταν ότι μου είπε πως δεν περίμενε να επιστρέψω τόσο γρήγορα κι εγώ του είπα πως ούτε εγώ το περίμενα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δούλεψα γι' αυτό, για να έχω αυτήν την ευκαιρία και την τύχη. Αποδεικνύεται ότι αν πιστεύεις και θέλεις να κατακτήσεις έναν στόχο, τότε τον πετυχαίνεις και φτάνεις σε αυτόν με δουλειά», είπε αρχικά ο Σεμέδο και πρόσθεσε αναφορικά με την κλήση του στην Εθνική:

Ο Σεμέδο, ο Σα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

«Σημαίνει πολλά. Ήθελα κι εγώ πολύ να κληθώ. Είναι υπερηφάνεια να προπονείσαι δίπλα στον καλύτερο του κόσμου. Είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, αλλά είναι επίσης και μια επιβράβευση για τη δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες μου».

H ώρα της δικαίωσης για Σεμέδο