Σάντος για Σεμέδο: «Ένα στραβοπάτημα που έκανε στο παρελθόν δε σημαίνει τίποτα»

Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρούμπεν Σεμέδο τονίζοντας πως έκανε ένα στραβοπάτημα στο παρελθόν που έχει αφήσει πίσω του, και πηγαίνει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό.

Σάντος για Σεμέδο: «Ένα  στραβοπάτημα που έκανε στο παρελθόν δε σημαίνει τίποτα»

Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στην κλήση του άσου του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για τα παιχνίδια της Πορτογαλίας στα προκριματικά του Euro 2020 κόντρα σε Λουξεμβούργο και Ουκρανία.

Πορτογαλία: Εκτός αποστολής ο Ποντένσε, μέσα οι Σα, Σεμέδο!

Ο Σάντος μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο Σεμέδο μπορεί να έκανε ένα στραβοπάτημα στο παρελθόν αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα να ακολουθήσει το δρόμο που έχει επιλέξει, ενώ όπως τόνισε, με τους «ερυθρόλευκους» ο Πορτογάλος στόπερ τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρις στιγμής.

Αναλυτικά η δήλωσή του Φερνάντο Σάντος:

«Σίγουρα τίποτα δεν είναι αδύνατον. Ένα στραβοπάτημα δεν σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του και να ακολουθήσει τον δρόμο του. Ο Σεμέδο ήξερε πώς να αντιδράσει και πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό. Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό, ήταν κοντά και στις προηγούμενες κλήσεις αλλά τραυματίστηκε. Αυτό που μετράει είναι το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας