Ο Σεμέδο, ο Σα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκε στην Πορτογαλία και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας.

Ο Σεμέδο, ο Σα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο και Ουκρανία και κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο στόπερ του Ολυμπιακού κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του για πρώτη φορά από τον Φερνάντο Σάντος και όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω του.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας και στην πατρίδα του έχει γίνει μεγάλο θέμα η κλήση του από τον ομοσπονδιακό προπονητή. Μη ξεχνάμε πως είναι ένας κεντρικός αμυντικός υψηλών προδιαγραφών και στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Στην προπόνηση της Εθνικής Πορτογαλίας φυσικά έχει βρεθεί και ο Ζοσέ Σα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ούτε ένα λεπτό από τα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να διαπιστώσετε πως ο φωτογραφικός φακός ήταν… καρφωμένος στον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος προπονείται μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???? Juntos meu cota @r.semedo35__oficial @portugal ?@francisco_paraiso

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Sá (@josesaoficial) στις