Σάντος για Σεμέδο: «Όλοι αξίζουν την ευκαιρία»

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στην Πορτογαλία η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να καλέσει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Τι πιστεύει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Σάντος για Σεμέδο: «Όλοι αξίζουν την ευκαιρία»

Για πρώτη φορά ο Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Δεν είναι υπερβολή πως όλα τα ρεπορτάζ από τις προπονήσεις της Πορτογαλίας στέκονται στην παρθενική παρουσία του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Σε αυτό πολλά έχουν παίξει ρόλο με βασικό ίσως το παρελθόν του. Στην Πορτογαλία γίνονται πολλά θέματα πως ο Σεδμέδο έφτασε από τη φυλακή να κληθεί στην Εθνική ομάδα. Είναι μία διαδρομή που έχει προκαλέσει αίσθηση στην πατρίδα του αν και τον γνωρίζουν καλά και ξέρουν τι παίκτης είναι και τι ικανότητες έχει.

Είναι, όμως, πραγματικά εντυπωσιακό πως ο Ρούμπεν είναι το βασικό θέμα που απασχολεί τα Μέσα της Πορτογαλίας από την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο και Ουκρανία. Ο Φερνάντο Σάντος, πάντως έχει εξαιρετική άποψη για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Τον παρακολουθεί στενά και έχει διαπιστώσει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πράγματι μπορεί να είναι ένας παίκτης που στο μέλλον θα βασιστεί πάνω του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, άλλωστε όταν είχε ρωτηθεί για τον Ρούμπεν Σεμέδο και για την απόφαση του να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα είχε πει πως «όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία». Θεωρεί πως ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει εξαιρετική επιλογή στην καριέρα του να πάει στον Ολυμπιακό και πως ήδη έχει βοηθηθεί πολύ.