Μασούρας: «Η πιο σημαντική μέχρι σήμερα εκτός έδρας νίκη»

Ο Γιώργος Μασούρας τελείωσε ιδανικά την έξοχη σέντρα του Τσιμίκα από αριστερά και ισοφάρισε τον Άρη στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μασούρας: «Η πιο σημαντική μέχρι σήμερα εκτός έδρας νίκη»

Ένα ακόμη κρίσιμο γκολ από τον Γιώργο Μασούρα. Ο διεθνής άσος ισοφάρισε τον Άρη μετά την προσπάθεια του Τσιμίκα. Ο σκόρερ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την πορεία μας. Και λόγω έδρας και λόγω ποιότητας των παικτών, ήταν το πιο σημαντικό μέχρι σήμερα, εκτός έδρας τρίποντο για εμάς.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα κόπωσης, θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, βλέπουμε ότι σήμερα μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς και καλούμαστε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Επίσης, θα πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστά το υπέρ μας σκορ.

Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, πρέπει να το δούμε για να μην φτάνουμε στα τελευταία λεπτά με ένα γκολ υπέρ μας"

Σε ερώτηση για τους Αβραάμ, Τοροσίδη είπε «δείχνουν καθημερινά τον επαγγελματισμό τους. Βρίσκονται στα αποδυτήρια και με την παρουσία τους δίνουν έναν άλλον αέρα. Από εκεί και πέρα ο επαγγελματισμός τους φαίνεται στο γήπεδο, είναι καλοί αθλητές, δίνουν το παράδειγμα στους νεότερους. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Για τη φάση του 1-1 τόνισε: «Πριν από το παιχνίδι έχουμε δει κάποια βίντεο και μας είχε τονίσει ο κόουτς ότι ο Άρης έχει προβλήματα στις σέντρες και στο κέντρο της άμυνας. Θεώρησα ότι εκείνη η στιγμή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπω στην περιοχή. Μπήκα στην περιοχή για να σκοράρω. Ο Τσιμίκας έχει τη δυνατότητα να βγάζει τέτοιες σέντρες.

Για το αν είναι νίκη τίτλου: «Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για το πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι είναι ένας μαραθώνιος. Είναι σημαντικό που κερδίζουμε σε αυτές τις έδρες. Είναι πολύ καλό που μαζεύουμε πόντους, όπως κάθε πόντος που παίρνουμε. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι είναι ένας μαραθώνιος με ενδιάμεσα παιχνίδια στην Ευρώπη και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Το καλό είναι ότι έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε, να κοιτάξουμε τους επόμενους αντιπάλους μας και το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε μία τριάδα αγώνων μετά τη διακοπή. Όλοι πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Θα πρέπει όλα τα παιδιά να βοηθήσουν, βάσει των συνθηκών που υπάρχουν. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βγάλουμε όπως πρέπει το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε.

Για την Εθνική ρωτήθηκε και είπε «έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για την Εθνική, θα δώσουμε την ψυχή μας για να αρχίσει κάτι καινούριο που τουλάχιστον να είναι περήφανοι οι Έλληνες για την προσπάθεια και αυτό που δίνουν στο γήπεδο. Οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς είναι δύο παίκτες με τρομερή εμπειρία, προφανώς θα πάμε να δουλέψουμε με τον προπονητή μας και όταν θα υπάρξουν πιο επίσημα παιχνίδια που θα έχουν ως στόχο την είσοδό μας σε τελική διοργάνωση, θα επιστρέψουν αυτοί οι μεγάλοι παίκτες γιατί τους χρειαζόμαστε.