Ο Σολδάνο, ο Ολυμπιακός και οι νέοι μνηστήρες

Τι γράφουν οι Αργεντινοί για τον παίκτη που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι

Ο Σολδάνο, ο Ολυμπιακός και οι νέοι μνηστήρες

Δύο νέοι μνηστήρες κάνουν την εμφάνισή του για τον Φράνκο Σολδάνο, τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στην Αργεντινή για τον παίκτη εκδήλωσαν ενδιαφέρον δύο ομάδες.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της τοπικής εφημερίδας «Εl Litoral» περί υποχώρησης της Ουνιόν και αποδοχής της πρότασης του Ολυμπιακού, δημοσιεύματα εμφανίζουν την Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ και τη Ράσινγκ Κλουμπ της Αβεγιανέδα να έχουν μπει στη διεκδίκηση.

Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις τα δημοσιεύματα συμφωνούν ότι συγκεκριμένη πρόταση υπάρχει μόνο από τον Ολυμπιακό και εξελίξεις αναμένονται από ώρα σε ώρα.

Δεδομένες άλλωστε είναι και οι προθέσεις του ίδιου του παίκτη.

Όσον αφορά την Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ, ή αλλιώς Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, αναφέρεται ότι αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της για τον παίκτη ενώ για τη Ράσινγκ Κλουμπ τονίζεται ότι βλέπει την περίπτωση Σολδάνο όσο δεν μπορεί να αποκτήσει τον πρώτο μεταγραφικό της στόχο Ντάριο Κβίτανιτς της Μπάντφιλντ.

Φυσικά όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να αποτελούν διαρροές από την ίδια τη Σάντα Φε, στην προσπάθειά της να αλλάξει τα δεδομένα και να πιέσει τον Ολυμπιακό.