Από ώρα σε ώρα οι οριστικές εξελίξεις για Σολδάνο!

Πριν από την «εκπνοή» του 2018 αναμένεται να τελειώσει το θέμα του 24χρονου Αργεντινού φορ της Ουνιόν Σάντα Φε, ο οποίος ξεκαθάρισε στην ομάδα του ότι είτε τον Γενάρη με μεταγραφή, είτε ως ελεύθερος το καλοκαίρι θα πάει στον Ολυμπιακό.

Από ώρα σε ώρα οι οριστικές εξελίξεις για Σολδάνο!

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό! Μπορεί στην Αργεντινή να θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό, αφού η Ουνιόν Σάντα Φε αιφνιδιάστηκε από την απόσυρση της πρότασης των «ερυθρολεύκων» και προσπαθεί να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα, ωστόσο, ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι.

Για την ακρίβεια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο Σολδάνο θα πιάσει λιμάνι τον Γενάρη ή το καλοκαίρι. Και το λέμε αυτό, γιατί ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ξεκάθαρος για δεύτερη σερί μέρα προς την πλευρά της Ουνιόν, ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Ολυμπιακός, είτε το θέλουν, είτε όχι!

Η τοπική εφημερίδα «Εl Litoral» αποκάλυψε ότι η Ουνιόν υποχώρησε και πώς θα δεχτεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων», καθώς κατάλαβε – έστω και με καθυστέρηση – ότι ο Σολδάνο και ο Ολυμπιακός δεν αστειεύονταν.

Από ώρα σε ώρα λοιπόν αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 24χρονου φορ. Δεν πρόκειται να μπούμε στο 2019 και να μην έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το τοπίο.

Αν η Ουνιόν ξανακάνει «κόλπα», τότε ο Σολδάνο θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι ως ελεύθερος και η ομάδα του Σάντα Φε δεν θα πάρει φράγκο. Στην παρούσα φάση όμως πιο πιθανό μοιάζει να πει το «ναι» στην προσφορά των Πειραιωτών βάσει των όσων αποκάλυψε το Μέσο της περιφέρειας του Σάντα Φε και να τελειώσει η υπόθεση ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οπότε, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων, με τον Σολδάνο να έχει αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας στην υπόθεση, λέγοντας «όχι» σε ομάδες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για χατίρι του Ολυμπιακού…