Ανατροπή με Σολδάνο και Ολυμπιακό

Δημοσίευμα της «El Litoral» της Αργεντινής αναφέρει ότι η Ουνιόν Σάντα Φε έκανε πίσω και ο παίκτης ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα.

Ανατροπή με Σολδάνο και Ολυμπιακό

Τα πάνω – κάτω φέρνει δημοσίευμα στην Αργεντινή στην υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο. Αυτή τη φορά ρεπορτάζ της «El Litoral» του Σάντα Φε αποκάλυψε ότι η Ουνιόν Σάντα Φε δεν έχει άλλη επιλογή και πώς θα αφήσει τον παίκτη να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Ουνιόν είναι σε αδιέξοδο με την μπερδεμένη υπόθεση Φράνκο Σολδάνο. Έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, η μοναδική πρόταση που έχει ο πρόεδρος Λουίς Σπαν είναι του Ολυμπιακού. Τις τελευταίες ώρες προσπαθεί από την ελληνική ομάδα να πάρει περισσότερα χρήματα, ωστόσο, η τελική πρόταση είναι η εξής:

1) Ένα εκατ. ευρώ για το 75% του παίκτη που ανήκει στην ομάδα.

2) 20% ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση πώλησής του σε άλλο σύλλογο στην Ευρώπη από τον Ολυμπιακό στο μέλλον.

3) Έξτρα χρήματα σε περίπτωση συμμετοχής του Σολδάνο στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2019».

Στη συνέχεια η «El Litoral» που είναι εφημερίδα του Σάντα Φε και ξέρει απέξω κι ανακατωτά τα θέματα της Ουνιόν, αποκάλυψε και τη συζήτηση που είχε με παράγοντα της Ουνιόν.

«Κοιτάξτε, το θέμα είναι σαφές: Ή αυτό ή τίποτα! Έχει έξι μήνες για να μείνει ελεύθερος. Ο παίκτης έχει πει πολλά φορές ότι δεν θέλει να πάει στο Μεξικό. Αν δεν πάει στην Ελλάδα, ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο και θα κάνει ό,τι θέλει». Αυτές είναι οι ατάκες του παράγοντα (χωρίς να τον κατονομάσει) στην εν λόγω εφημερίδα.

Λίγο πιο κάτω στο ρεπορτάζ υπάρχει και μία άλλη σημαντική παράμετρος. Ότι ο Φράνκο Σολδάνο μαζί με τον δικηγόρο και οικογενειακό του φίλο Ερνάν Ρουμπιόλα θα ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, σε αυτή την παράμετρο η «El Litoral» επικαλείται ελληνικά ΜΜΕ.

Καταλήγοντας, η τοπική εφημερίδα του Σάντα Φε αποκάλυψε ότι η Ουνιόν βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με άλλους επιθετικούς για να καλυφθεί το κενό του Σολδάνο.