Το «θέλω Ολυμπιακό» του Σολδάνο

Έχει βουίξει η Αργεντινή πως η Ουνιόν τα βρήκε με τους Πειραιώτες και ο 24χρονος επιθετικός έρχεται στην Ελλάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Το «θέλω Ολυμπιακό» του Σολδάνο

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως από τη στιγμή που έχουν να κάνουν με ομάδα της Λατινικής Αμερικής τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν πως ο Φράνκο Σολδάνο είναι μία εξαιρετική περίπτωση για την ενίσχυση της επίθεσης τους και γι’ αυτό ασχολήθηκαν ξανά.

Τις τελευταίες ώρες η Αργεντινή έχει βουίξει ότι η Ουνιόν Σάντα Φε συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και πως ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα. Από τον Πειραιά δεν λένε το παραμικρό, όμως, στην Λατινική Αμερική γίνεται χαμός δημοσιευμάτων για το συγκεκριμένο θέμα.

Φυσικά και αυτό δεν λέει κάτι, διότι και το καλοκαίρι στη Βραζιλία το ίδιο γινόταν με τον Αράο, αλλά η Φλαμένγκο τη χάλασε τη μεταγραφή. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κάτι. Στην Αργεντινή, ωστόσο, επιμένουν πως ο Σολδάνο ήταν ξεκάθαρος προς τη διοίκηση της Ουνιόν.

«Δεν πηγαίνω στο Μεξικό, θέλω να πάω στον Ολυμπιακό», φέρεται να έχει διαμηνύσει ο 24χρονος φορ. Στη διοίκηση της ομάδας του Σάντα Φε προφανώς έχουν αντιληφθεί πως ή θα πάρουν κάτι από τον Σολδάνο τώρα ή θα τον χάσουν ελεύθερο το καλοκαίρι. Το τέχνασμα περί ανανέωσης του συμβολαίου του δεν φαίνεται πως έχει και μεγάλη βάση.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές έχει αποφασίσει να φύγει από την Αργεντινή και θέλει να κάνει το άλμα στην Ευρώπη. Θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί και που παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντως, φαίνεται πως η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ώρες με τον Ολυμπιακό απλά να κάνει τους χειρισμούς που απαιτούνται για να κλείσει τη μεταγραφή.