Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Τζολάκη

Για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα αγωνιστεί σε παιχνίδι του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και αυτό θα γίνει στο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά.

Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Τζολάκη

Η μεγάλη έκπληξη του Κάρλος Καρβαλιάλ για το αποψινό (17:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο 21χρονος γκολκίπερ πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Καισαριανής.

Είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ο Τζολάκης υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Πειραιά. Μέχρι τώρα δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» ο νεαρός πορτιέρε.

Είχε κάνει έξι συμμετοχές με Εθνική Ελπίδων και μάλιστα όλες ήταν ως αρχηγός. Με τον Ολυμπιακό για τελευταία φορά έπαιξε στις 14 Μαΐου 2023. Ήταν η τελευταία αγωνιστική των play offs όταν οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0.

Τη φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει καλά την προετοιμασία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά στα επίσημα ματς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Κόντρα στην Κηφισιά θα «γράψει» την πρώτη του συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Την περσινή σεζόν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είχε κάνει 14 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι κανονικά στον πάγκο του Ολυμπιακού.