Super League: Πέφτει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής

Ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Super League με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων. 

Super League: Πέφτει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής

Με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια προσφέρεται σήμερα το κυρίως πιάτο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Πρώτο χρονικά παιχνίδι, στις 15:00, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν να κερδίσουν από την 1η αγωνιστική, θα έχουν νέο πρόσωπο στον πάγκο τους τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος αντικατέστησε τον Θανάση Στάικο, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τον… άθλο του 2-2 (από 0-2) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στις 17:00 ο Πανσερραϊκός, ο οποίος έχασε δύσκολα από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται την «Ένωση», που έπεσε θύμα έκπληξης στο Αγρίνιο, χάνοντας την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στις 17:30 αναμετρώνται ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης, αμφότεροι προερχόμενοι από ήττες από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Στις 20:00 η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ομάδα του Λουτσέσκου δοκιμάζεται στην Καισαριανή με την Κηφισιά, η οποία -όπως και ο ΠΑΟΚ- προέρχεται από τεσσάρα σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 20:30 με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες είναι εντυπωσιακοί και αήττητοι με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, παίρνοντας τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Το προφίλ της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (20/12)

Άρης - Λαμία 2-2

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-3

Πέμπτη (21/12)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός (15:00)

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ (17:00)

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (17:30)

Κηφισιά - ΠΑΟΚ (20:00)

Ατρόμητος - Ολυμπιακός (20:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ