Άρης - Λαμία 2-2: Ο Μάλτσι υπέγραψε τον βαθμό για τους Φθιωτούς!

Η Λαμία... απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη σε γκολ του Μάλτσι στο 90'+5'!

Άρης - Λαμία 2-2: Ο Μάλτσι υπέγραψε τον βαθμό για τους Φθιωτούς!

Σε ένα... σουρεαλιστικό παιχνίδι με ανιαρό πρώτο ημίχρονο και απίστευτο δεύτερο, η Λαμία έμεινε «ζωντανή» στην έδρα του Άρη παρότι μέχρι το 90'+5' ήταν πίσω στο σκορ με 2-1! Σε εκείνο το σημείο όμως οι σκληροτράχηλοι Φθιώτες του Λεωνίδα Βόκολου σκόραραν με τον Μάλτσι, φεύγοντας με την υπερπολύτιμη ισοπαλία από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-2!

Το πρώτο 45λεπτο δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση το εκπληκτικό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στην επανάληψη, καθώς με εξαίρεση το υπέροχο σουτ του Μενέντες στο δοκάρι στο 42' δεν υπήρξε ούτε καν υποψία άλλης ευκαιρίας. Στο β' μέρος όμως και με το -ιδιαίτερα αυστηρό- πέναλτι που κέρδισε ο Μορόν από τον Κορνέζο, το ματς άνοιξε πολύ, με τη Λαμία να βγαίνει από το... καβούκι της.

Ο Ακούνια με εκπληκτικό γυριστό έφερε τον αγώνα στα ίσα στο 56', ο Μορόν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Άρη με εντυπωσιακή κεφαλιά στο 74', ο Κοσέλεφ έπιανε τα... άπιαστα και φτάσαμε στις καθυστερήσεις, όπου οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά, επέμειναν και βρήκαν το πολυπόθητο γκολ από τη «χρυσή αλλαγή» του Βόκολου, τον Μάλτσι, ο οποίος... υπέγραψε το τελικό 2-2.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 2-2

Σκόρερ: 48' πέν., 74' Μορόν - 56' Ακούνια, 90'+5' Μάλτσι

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: 89’ Μοντόγια – 28’ Τζανδάρης, 45’+1’ Σιμόν, 59’ Ακούνια, 90’+7’ Παπαδόπουλος

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια Μπράμπετς Φαμπιάνο Οντουμπάτζο – Νταρίντα (90’+3’ Τζούρασεκ) Εμβοντό (90’+3’ Φερστράτε) – Πάρντο (46’ Ζαμόρα) Μενέντες (67’ Ρουπ) Μορόν – Σουλεϊμάνοφ (89’ Κάρλσον).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν Κορνέζος Παπαδόπουλος Αμαράλ – Τζανδάρης Σλίβκα (85’ Σίντκλεϊ) Νούνιες (73’ Τόσιτς) Τσιλούλης (90’+2’ Τσούκαλος) – Ακούνια (73’ λ. τρ. Στάνκο) Καρλίτος (85’ Μάλτσι).