Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2: Την ξέρανε

Η ΑΕΚ αν και στο 14’ ήταν μπροστά με 0-2 άφησε δυο βαθμούς στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός δεν παράτησε το ματς και δικαιώθηκε παίρνοντας τον πόντο (2-2).

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2: Την ξέρανε

Ψυχάρα ο Παναιτωλικός επέστρεψε από το 0-2 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Αγρίνιο και πήρε έναν σπουδαίο βαθμό (2-2).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στο 14’ ήταν μπροστά με 0-2 αλλά στη συνέχεια…κάθισε, ο Καπίνο όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με το εύστοχο πέναλτι του Ζοάο Πέδρο στο 37ο λεπτό, η αναμέτρηση έγινε «ροντέο».

Ο Γκατσίνοβιτς έπαιξε δίπλα στον Λιβάι Γκαρσία και ήταν κινητικός, μέσα στις φάσεις που έκανε η ΑΕΚ αλλά δεν σκόραρε αν και είχε εξαιρετικές στιγμές για να το κάνει. Ο Ελίασον σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα (το 0-2) αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που άφησε δυο βαθμούς και πέταξε την ευκαιρία μετά την ήττα του ΠΑΟ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας εκεί όπου είναι από το βράδυ της Κυριακής ο ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός δεν παράτησε ποτέ τον αγώνα και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δικαιώθηκε. Ισοφάρισε με τον Μπαλντασάρα στο 65ο λεπτό και από εκεί και πέρα, με εξαίρεση 2-3 περιπτώσεις δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Το ξεκίνημα για την ομάδα του Πετράκη δεν ήταν καλό αλλά σημασία έχει για εκείνους πως επέστρεψαν και δικαίως πήραν τον βαθμό.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Παναιτωλικού

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας).

Σκόρερ: 37’ Ζοάο Πέδρο πέναλτι, 65’ Μπαλντασάρα – 2’ Γκαρσία, 14’ Ελίασον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο – Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν – Λιάβας, Χουάνπι (64’ Καρέλης), Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (82’ Μπελεβώνης), Τορεχόν – Ζοάο Πέδρο (90’ Τσιγγάρας), Φρεντ Ντουάρτε.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Σιντιμπέ (68’ Ρότα), Βίντα, Μουκουντί (86’ Μήτογλου), Μοχαμάντι (86’ Φαν Βέερτ) – Σιμάνσκι (68’ Γιόνσον), Μάνταλος Ελίασον, Ζίνι (68’ Τσούμπερ) – Γκατσίνοβιτς – Λιβάι Γκαρσία.