Ολυμπιακός: Επιβράβευση σε Τσιμίκα με νέο συμβόλαιο

Νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές ετοιμάζουν οι Πειραιώτες στον Έλληνα μπακ. 

Ολυμπιακός: Επιβράβευση σε Τσιμίκα με νέο συμβόλαιο

Όπως σας είχε γράψει το ΦΩΣ και το fosonline.gr, ήταν ειλημμένη απόφαση από το Σεπτέμβρη η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό, ως δείγμα επιβράβευσης της παρουσίας του με την φανέλα της ομάδας.

Η ΠΑΕ έχει αποδείξει πολλάκις ότι όσοι μοχθούν και καταθέτουν την ψυχή τους ανταμείβονται και ο νεαρός αριστερός μπακ δεν υπήρχε περίπτωση να αποτελέσει εξαίρεση.

Το νέο συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή θα έχει οικονομικές καλύτερες απολαβές. Σε γενικές γραμμές αναγνωρίστηκε από πλευράς Ολυμπιακού η συνολική εικόνα του και τα κατορθώματά του έως τώρα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν περίμενε πέρσι τέτοια εποχή ότι ο Τσιμίκας θα γύριζε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε το καλοκαίρι του 2017 δεν συμμετείχε στην προετοιμασία. Η πορεία του όμως με τη φανέλα της Βίλεμ υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» να δουν με διαφορετικό μάτι την περίπτωσή του και με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνς ξαναέπιασε λιμάνι.

Ο Τσιμίκας επομένως επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο και ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του ελπίζει να τον καμαρώσει στα παιχνίδια της Εθνικής μας με Ουγγαρία και Φινλανδία.