«Δένει» τον Τσιμίκα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται την αναπροσαρμογή με βελτιωμένες αποδοχές και την επέκταση του συμβολαίου του 22χρονου μπακ. 

«Δένει» τον Τσιμίκα ο Ολυμπιακός

Μία από τις αποκαλύψεις του Ολυμπιακού μέχρι τώρα είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Ο νεαρός μπακ που πέρσι είχε δοθεί δανεικός στη Βίλεμ και με τη φανέλα της έκανε εξαιρετική σεζόν, έχει καταφέρει και έχει κερδίσει φανέλα βασικού από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ είναι πολύ πιο σοβαρός και είναι σαφές ότι ο δανεισμός του στη Βίλεμ τον βοήθησε πάρα πολύ. Εκείνο που πρέπει να προσέξει είναι ο ενθουσιασμός και το πάθος που βγάζει, ενόψει των δύσκολων αγώνων του Europa League. Πολλές φορές αυτό το πάθος τον οδηγεί σε λάθη, άλλα ο Τσιμίκας είναι πολύτιμη βοήθεια για τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά βλέπουν στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και είναι λογικό να υπάρχουν χαμόγελα για ένα παιδί που προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου. Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να ανταμείψουν τον Τσιμίκα και σύντομα θα τον φωνάξουν να του κάνουν νέο συμβόλαιο.

Το υπάρχον του μπακ εκπνέει το 2020, αλλά στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι πρώτα από όλα να γίνει αναπροσαρμογή με καλύτερες αποδοχές και φυσικά επέκταση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να συμβεί άμεσα.