Πετράκης: «Σέβομαι τον Ατρόμητο, αλλά έπρεπε να νικήσουμε»

Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο δήλωσε απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε αυτό το ματς.

Πετράκης: «Σέβομαι τον Ατρόμητο, αλλά έπρεπε να νικήσουμε»

Ο Λεβαδειακός δεν εξαργύρωσε με τρεις βαθμούς την καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον οποίο έμεινε στο 1-1. Ο Γιάννης Πετράκης δεν ακύρωσε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά από την άλλη δεν μπορούσε να είναι ευχαριστημένος με το τελικό 1-1.

«Είναι δυνατόν να μην κερδίζουμε αυτό το παιχνίδι και να είμαστε ευχαριστημένοι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο και με τον αέρα και με κόντρα τον αέρα, είχαμε ένα γκολ και ένα δοκάρι. Ο Ατρόμητος δύο φάσεις είχε και τη μία την έκανε γκολ. Μας στεναχωρεί πολύ που δεν νικήσαμε, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Μαθαίνουμε και προχωράμε. Για μένα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πιο πολύ σεβόμαστε την ομάδα μας και την προσπάθεια που κάνει», δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης.