Καρεμπέ: «Παρακολουθούσα τον Κουτέσα, έχει τα προσόντα να καθιερωθεί στην Ελλάδα»
Ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε σε εφημερίδα της Ελβετίας για την μετακίνηση του Ντέρεκ Κουτέσα στην ΑΕΚ.

Ο Ντέρεκ Κουτέσα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Ο Ελβετός επιθετικός, με καταγωγή από την Ανγκόλα, αναμένεται να έρθει Αθήνα για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Η ελβετική εφημερίδα «Tribune de Genève» συνομίλησε με τον στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος θρύλος παρέθεσε την άποψή του για την πιθανή μετακόμιση του Κουτέσα στην Ελλάδα.
Ολυμπιακός: Ο Σιπιόνι δεν έρχεται για να κάνει τα «ρεπό»
Ο Καρεμπέ σημείωσε:
«Ο Ντέρεκ Κουτέσα; Τον ξέρω αυτόν τον παίκτη. Τον είχα υπό παρακολούθηση, πριν επιστρέψει στη Σερβέτ. Λένε ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ; Πολύ καλά. Μόλις έχασαν τον Λιβάι Γκαρσία, έναν εξτρέμ με παρόμοιο προφίλ, καθώς και έναν ή δύο άλλους παίκτες. Ο Ντέρεκ Κουτέσα ταιριάζει στο προφίλ που αναζητά η ΑΕΚ. Έχει όλα τα προσόντα για να καθιερωθεί στην Ελλάδα».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα και αν ταιριάζει στον Κουτέσα:
«Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει βελτιωθεί. Οικονομικά είναι σταθερό, διαφανές, όλοι οι κορυφαίοι σύλλογοι έχουν εξαιρετικές υποδομές, η ΑΕΚ έχει νέο γήπεδο από το 2022, το οποίο είναι πολύ όμορφο. Όσον αφορά τις αποδοχές, θα είναι καλύτερες για τον Ντέρεκ Κουτέσα σε σύγκριση με την Ελβετία».