Ολυμπιακός: Με κάθε σεβασμό...

Εάν ο Ολυμπιακός είχε τα φετινά αποτελέσματα της ΑΕΚ δεν θα υπήρχαν πολύωρες συναντήσεις και σίριαλ μηνών. Κάτι που επίσης δείχνει τη διαφορά. 

Ολυμπιακός: Με κάθε σεβασμό...

Με κάθε σεβασμό στην ΑΕΚ και στη μεγάλη ιστορία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με κάθε σεβασμό επίσης στον Ματίας Αλμέιδα, στη δουλειά του, στον επαγγελματισμό και το ήθος του, όπως και στις επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια παίρνοντας και τον τίτλο (σε μεγάλο βαθμό βέβαια χάρη και σε εκείνο το γκολ του Ρέαμπτσιουκ).

Εάν ο Ολυμπιακός είχε αποκλειστεί το καλοκαίρι από την Ευρώπη από ομάδα της Αρμενίας με πολύ χαμηλότερη θέση και μπάτζετ.

Εάν είχε δεχτεί από την ΑΕΚ (ή από άλλη ομάδα) έξι γκολ στο ένα ματς, τέσσερα σε ένα άλλο και είχε κάνει δύο ήττες στην έδρα του. (Δεν θα υπήρχαν τα άλλα, θα είχε τελειώσει από το πρώτο)

Εάν πήγαινε διεκδικητής στα play off και δεν έπαιρνε ούτε βαθμό.

Ε, δεν θα είχαν υπάρξει πολύωρες συναντήσεις, παραιτήσεις που δεν προχώρησαν, εναλλαγές σε αποφάσεις, αναβλητικότητα, διστακτικότητα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Ο προπονητής θα είχε αλλάξει κι ας ήταν (που λέει ο λόγος) κι ο Μεντιλίμπαρ με ευρωπαϊκό. Και δεν είναι μόνο θέμα Μαρινάκη ή Ηλιόπουλου, είναι θέμα μεγέθους συλλόγων, πίεσης και απαιτήσεων.

Γι΄αυτό και υπάρχει ευρωπαϊκός τίτλος, γι΄αυτό τα πρωταθλήματα είναι 48, τα Κύπελλα πάνε να γίνουν 29 και τα νταμπλ 19.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110