Παναθηναϊκός: Στη λίστα με τους υποψήφιους στόπερ κι ο Φεντάλ

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει εδώ και μέρες στην αγορά αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή και την επιπλέον ενίσχυση στα μετόπισθεν -ανεξαρτήτως της τελικής κατάληξης της υπόθεσης πώλησης του Βέλεθ στην Αλ Φατέχ- κι εκτός από τον διεθνή Ισλανδό, Χόρντουρ Μάγκνουσον, έχει στη λίστα του με τους στόπερ κι άλλες περιπτώσεις έμπειρων κεντρικών αμυντικών.

Παναθηναϊκός: Στη λίστα με τους υποψήφιους στόπερ κι ο Φεντάλ

Μία εξ αυτών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) είναι κι αυτή του διεθνούς Μαροκινού Ζουχαΐρ Φεντάλ (εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας της χώρας του), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός «κουβαλάει» πίσω του μία πολύ «γεμάτη» καριέρα σε πρωταθλήματα πρώτης ταχύτητας, καθώς έχει αγωνιστεί Πάρμα, Σιένα, Παλέρμο στην Ιταλία, Λεβάντε, Αλαβές, Μπέτις στην Ισπανία και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην Πορτογαλία.

Με τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2021 (όντας βασικό στέλεχος) και το εφετινό Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ωστόσο, δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του κατά ένα χρόνο με απόφαση του προπονητή της Σπόρτινγκ, Αμορίμ, ο οποίος θέλει να προχωρήσει σε αναδόμηση της αμυντικής γραμμής της ομάδας του την επόμενη σεζόν.

Για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον η Αλμερία και η Έλτσε, αλλά κι ένας πορτογαλικός σύλλογος.

Η περίπτωσή του αριστεροπόδαρου στόπερ (ύψους 1.91μ.) είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται αναλυτικά απ’ το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού και είναι στα ονόματα που ενδιαφέρουν τους «πράσινους», μαζί με τον Μάγκνουσον, που «παίζει» επίσης πολύ δυνατά εδώ και μέρες.