Το παρασκήνιο για το παράδοξο με τον Μανώλη Σιάλακα και τις ελληνικές ομάδες - Αποτυχία όλων

Σιγά μην περίμενε ο Σάλιακας το φοβερό οργανόγραμμα των ελληνικών ομάδων...

Το παρασκήνιο για το παράδοξο με τον Μανώλη Σιάλακα και τις ελληνικές ομάδες - Αποτυχία όλων

Να με συγχωρείτε που θα το πω αλλά υπήρξε μια αποτυχία των μεγάλων ελληνικών ομάδων με τον Μανώλη Σάλιακα. Τον καλύτερο δεξί μπακ στο πρωτάθλημα φέτος, (δεν χρειάζεται να βάλω στατιστικά, μάτια έχουμε και βλέπουμε), ένα μπακ που βελτιώθηκε πολύ και πήγε εξαιρετικά με τον ΠΑΣ Γιάννενα ο οποίος ήταν πολύ δυνατός φέτος και έκανε «κηδείες».

Ελεύθερος παίκτης! Φθηνός δηλαδή. Δεν πληρώνεις ομάδα. Είχε ο Ολυμπιακός φέτος Σάλιακα; Είχε η ΑΕΚ; Είχε ο ΠΑΟΚ; Ο Παναθηναϊκός τι είναι, καμία υπερομάδα;

Παίκτης 25 χρονών! Έλληνας! Και πάει στην Ζανκτ Πάουλι στην 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Το έψαξα αν το παιδί φταίει σε κάτι, αν είναι «χαζό», αν του έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός για παράδειγμα και είπε «όχι», αν του έκανε πρόταση ελληνική ομάδα και αρνήθηκε γιατί στην Γερμανία στην 2η κατηγορία μπορεί να πήρε καλύτερα λεφτά.

Το έψαξα επίσης αν του υποσχέθηκαν οι Γερμανοί ότι θα παίζει βασικός, ενώ στον Ολυμπιακό μπορεί να μην ήθελε να είναι στον πάγκο (με Λαλά πάντως, θα ήταν βασικός ο Σάλιακας).

Απάντηση; Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει! Καμία ελληνική ομάδα ενώ γίνονταν συζητήσεις δεν του έκανε συγκεκριμένη πρόταση. Μάνατζερ δεν είχε να τον πάει στην Γερμανία. Ένας μάνατζερ εμφανίστηκε Έλληνας από την Γερμανία ξαφνικά πριν καιρό, του έφερε την πρόταση από την Ζανκτ Πάουλι, κανείς δεν του υποσχέθηκε από τους Γερμανούς ότι θα παίζει βασικός, το πρότζεκτ έμαθε ότι είναι καλό και ότι η ομάδα αυτή θα στοχεύσει για άνοδο στην Bundesliga (δεν είναι εύκολο όμως), σιγά μην περίμενε το... φοβερό οργανόγραμμα των ελληνικών ομάδων που κάνουν σκάουτινγκ σε κάθε απίθανη χώρα, και έρχονται οι ξένοι από 2η κατηγορία και μας βουτάνε τους καλούς Έλληνες!

Αυτά. Έτσι όπως τα διαβάσατε.