Βέρχουλστ: Είχε να παίξει στη Super League από τις 19 Σεπτεμβρίου

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ, ο «ήρωας» της αναμέτρησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό, είχε να παίξει βασικός στη Super League από τον Σεπτέμβριο! Ο Βέλγος και πέρσι είχε κάνει μεγάλο ματς στην ήττα της ομάδας του στο Καραϊσκάκη με 2-0. 

Βέρχουλστ: Είχε να παίξει στη Super League από τις 19 Σεπτεμβρίου

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ λόγω κορονοϊού βρέθηκε στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα Σμύρνης και σταμάτησε τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη.

Ο Βέλγος κίπερ, ο οποίος πέρσι είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, έπαιξε τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν με Παναθηναϊκό εκτός (4-0), Βόλο εντός (1-3), δέχθηκε επτά γκολ και στη συνέχεια έμεινε εκτός, με τον Κότσαρη να είναι στο βασικό σχήμα της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Βέρχουλστ δεν ήταν στις επιλογές για το βασικό σχήμα και από τις 19 Σεπτεμβρίου και τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο και την ήττα στη Ριζούπολη με 3-1, δεν είχε ξαναπαίξει στη Super League, μέχρι φυσικά και το βράδυ της Τετάρτης (5/1) στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Μόνο μία φορά από τον Σεπτέμβριο και μετά, ο Απόλλων Σμύρνης είχε ξεκινήσει αγώνα με τον Βέρχουλστ στο βασικό σχήμα και ήταν για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στο ματς με την Κηφισιά, εκεί όπου η ομάδα του Κούστα που παίζει στη Super League 2 επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Καλλέργη να σκοράρει στο φινάλε και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (5/1), ο Βέρχουλστ είχε παίξει σε τρία παιχνίδια (δύο πρωτάθλημα, ένα κύπελλο) τη φετινή αγωνιστική περίοδο και είχε δεχθεί οκτώ γκολ! Πρώτη φορά κράτησε το μηδέν, απέναντι μάλιστα στον Ολυμπιακό που είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Βέλγος, ο οποίος επαναλαμβάνουμε την περσινή σεζόν, ήταν ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, πριν από λίγο καιρό, εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης αφού θέλει κι αυτός να πάει σε έναν σύλλογο όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Δεν ξέρουμε εάν μετά και την εμφάνιση της Τετάρτης (5/1), απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλάξουν αρκετά τα πράγματα όσον αφορά το μέλλον του Βέλγου τερματοφύλακα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είπε πως δεν έχει τελειώσει...

Για όσους δεν το θυμούνται, στην περσινή νίκη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ο Βέρχουλστ είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε χάσει 2-0 αλλά ο Βέλγος ήταν εντυπωσιακός. Καλή εμφάνιση είχε κάνει και στη Ριζούπολη, παρά την ήττα με 3-1 στο περσινό πρωτάθλημα.