Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 1-3: Ντούμπλαρε τις νίκες του στη Ριζούπολη (highlights)

Χτυπώντας στις αρχές κάθε ημιχρόνου με Φερνάντες (4') και Φαν Φερτ (49') αλλά και με το γκολ του Μπαρτόλο (63') ο Βόλος πέρασε εμφατικά από τη Ριζούπολη, νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης και ντούμπλαρε τις νίκες του στη Super League 1. Ο Ιωαννίδης (65') το τέρμα των γηπεδούχων που παραμένουν χωρίς βαθμό μετά το πέρας δύο αγωνιστικών. 

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 1-3: Ντούμπλαρε τις νίκες του στη Ριζούπολη (highlights)

Τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Super League 1 κατάφερε να ντουμπλάρει ο Βόλος που επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ματς που άνοιξε την αυλαία του σημερινού (19/9) προγράμματος.

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις (vid)

Το συγκρότημα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ χτύπησε στις αρχές κάθε ημιχρόνου, πιάνοντας ουσιαστικά στον… ύπνο τους γηπεδούχους. Ο Φερνάντες με ένα τρομερό σου στο 4ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους «κυανέρυθρους», ενώ στο 49ο λεπτό ύστερα από εξαιρετική ανάπτυξη παιχνιδιού, ο Μπουρίτα σέντραρε και ο Φαν Φερτ με κεφαλιά (δεύτερο γκολ του Ολλανδού στο πρωτάθλημα) έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μάλιστα, ο Μπαρτόλο (και εκείνος είχε σκοράρει στην πρεμιέρα) με ατομική προσπάθεια στο 63’ έκανε το 3-0 βάζοντας γερές βάσεις για το «διπλό». Παρότι ο Απόλλων μείωσε όταν οι δύο αλλαγές του Πετράκη συνδυάστηκαν – σέντρα Τσιλούλη, κεφαλιά Ιωαννίδη (65’), δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που παρότι πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, έδειξε ξανά αδυναμίες στα μετόπισθεν. Να σημειωθεί ότι ο Μπρούνο Άλβες έπαιξε όλο το 90λεπτο.

H MΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»
Διαιτητής: Περράκης
Σκόρερ: 65’ Ιωαννίδης - 3’ Φερνάντες, 49’ Φαν Φερτ, 63’ Μπαρτόλο
Κίτρινες: Μπαξεβανίδης – Τσοκάνης, Φερνάντες

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ (Πετράκης): Βέργχουλστ – Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα (46’ Μπαξεβανίδης) – Παπαγεωργίου (60’ Ματέι), Σλίβκα, Κάστρο– Σελί (52’ Τσιλούλης), Ντάουντα (52’ Ιωαννίδης), Παμλίδης (52’ Φαν Λα Πάρα).

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν – Πουρίτα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φεράρι – Τσοκάνης, Φερνάντες (64’ Νίνης), Ροσέρο (86’ Βοτκόφσκι) – Ρεγκατίν, Μπαρτόλο (73’ Σουάρες), Φαν Φερτ.