Είχε και κέρδη ο Ολυμπιακός από την «τεσσάρα»

Τσιμίκας και Γιαννιώτης είναι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν σταθερά καλή απόδοση στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν.

Είχε και κέρδη ο Ολυμπιακός από την «τεσσάρα»

Τα δύο τελευταία φιλικά του Ολυμπιακού με Γκενκ και Αϊντχόφεν έφεραν στον αφρό αρκετά από τα προβλήματα, τις αδυναμίες και τις ανάγκες των Πειραιωτών. Μετά από δύο ματς στα οποία η ομάδα έχασε με 4-0 είναι λογικό να έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα και η μπάλα να τους παίρνει όλους.

Το πιο εύκολο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο μηδενισμός και απαξίωση. Υπάρχουν, ωστόσο και δύο θετικά στοιχεία προκύπτουν από τον Ολυμπιακό.

Το ένα είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας. Ο νεαρός μπακ έχει επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Βίλεμ. Δείχνει να είναι πιο ώριμος και να τον έχει βοηθήσει πολύ ο δανεισμός του.

Στο φιλικό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν ο «Τσίμι» ήταν σε όλη του τη διάρκεια εξαιρετικός. Αρκετά καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ οι σέντρες του ήταν ξυράφι. Είχε σταθερά καλή απόδοση και έκανε συνεχώς την κίνηση να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Το άλλο κέρδος του Ολυμπιακού ήταν ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο Έλληνας πορτιέρο είχε δείξει και στην αναμέτρηση με τη Σιντ Τρούιντεν πολύ καλά στοιχεία. Τότε ήταν από τους κορυφαίους των Πειραιωτών. Και στο ματς με τη Αϊντχόφεν ο Γιαννιώτης είχε καλές αποκρούσες σε 2-3 περιπτώσεις, ενώ δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Πειραιά.