Αστέρας Τρ.- Παναθηναϊκός 2-1: «Έλαμψε» ξανά ο Αστέρας! (highlights)

Παίζοντας καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό παραμένοντας αήττητος εντός έδρας επί των «πρασίνων» από το 2017.

Αστέρας Τρ.- Παναθηναϊκός 2-1: «Έλαμψε» ξανά ο Αστέρας! (highlights)

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την Τρίπολη, καθώς ο Αστέρας ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός κερδίζοντας με 2-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή, αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και οι Αρκάδες αν και έχαναν κατάφεραν με ευκολία να το κερδίσουν.

Πέρασε το πρώτο 15λεπτο στο ματς, χωρίς ούτε μία... υποψία αξιόλογης φάσης. Παιχνίδι κέντρου, ως επί το πλείστον, με τους Αρκάδες να πιέζουν ψηλά και να ψάχνουν γρήγορα το τρανζίσιον, την ώρα που το «τριφύλλι» είχε μεν την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους και τελική προσπάθεια.

Στο 29΄ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ του Παλάσιος, αλλά στη συνέχεια οι «πράσινοι»… κατέβασαν διακόπτες και ξεκίνησαν διαγωνισμό λαθών.

Πρώτα ο Πούγγουρας στο 32’ έκανε «τσαφ» και πέναλτι στον Μπαράλες που ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια ο Μπρινιόλι που απομάκρυνε με τα πόδια πάνω στον Σίτο.

Εκείνος έκανε κούρσα από αριστερά χωρίς κανείς από τους αντιπάλους του να τον ανακόψει έστω με φάουλ, γύρισε τη μπάλα και ο Σόνι με πλασέ έκανε το 2-1.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός άλλαξε το σύστημά του σε 4-4-2 με τους Καρλίτος- Ιωαννίδη στην επίθεση, αλλά και πάλι δεν άλλαξαν τα πράγματα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, μια και ο Αστέρας είχε αφήσει χώρο στον αντίπαλό του, αλλά ήταν ανούσιοι, δεν πίεσαν φορτικά την άμυνα του Τσιφτσή και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Έτσι λοιπόν οι Αρκάδες κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη και να πάρουν το «τρίποντο».


Μικρογραφία

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερς: Καρλίτος (29’)- Μπαράλες (πεν. 33’), Σόνι (45’)

Κίτρινες: Κρέσπι (52’), Καστάνιο (60’), Σόνι (69’), Βαλιέντε (92’)-Χουάνκαρ (25’), Πούγγουρας (32’), Καρλίτος (71’), Κώτσιρας (78’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Ράσταβατς): Τσιφτσής- Καρμόνα, Βαλιέντε, Καστάνιο, Άλβαρες- Μουνάφο, Σανταφέ ( 80’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι (73’ Τιλίκα), Σίτο (87’ Ατιένθα) - Σόνι (73’ Ριέρα) - Μπαράλες.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς):Μπρινιόλι- Χουάνκαρ (46’ Κώτσιρας), Πούγγουρας, Σάρλια, Σάντσες (75΄ Χατζηθεοδωρίδης) - Πέρεθ,Αλεξανδρόπουλος- Χατζηγιοβάνης (86’ Μπουζούκης), Βιτάλ (46’ Ιωαννίδης), Παλάσιος- Καρλίτος