Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με αποδοκιμασίες στο Περιστέρι

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τον Ιωνικό μέσα στο Περιστέρι (2-0) με σκόρερ τους Τουράμ (23’), Άοσμαν (65’). Χωρίς νίκη ο Ατρόμητος. Έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας, ενώ οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο στο τέλος και ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες.

Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με αποδοκιμασίες στο Περιστέρι

Ο Ιωνικός στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο (30’-40’) τα έκανε όλα τέλεια. Έκλεισε εξαιρετικά τους χώρους, ο Ρομαό (επιλέχθηκε για να παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Βαφέα λόγω των απουσιών) ήταν αρχοντικός και στην κόντρα η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, βρήκε χώρους και...χτύπησε τον προβληματικό Ατρόμητο, με τον Παράσχο να επιλέγει εκ νέου τριάδα αλλά από δεξιά ειδικά (Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος) είχαν προβλήματα και από εκεί ήρθε και το γκολ του Τουράμ (πρώτο της σεζόν στο 23’).

Το τέρμα άγχωσε ακόμη πιο πολύ τους γηπεδούχους (είχαν δοκάρι στο 18’) που έπαιζαν σαν...υπνωτισμένοι. Δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα και με το ζόρι έφταναν στην εστία του Χουτεσιώτη και μετά το 0-1 και τις μουρμούρες (στο τέλος του ημιχρόνου έγιναν αποδοκιμασίες), η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη. Από το 30’ μέχρι το 40’ ο Ιωνικός έχασε τα...πατήματά του, δεν κράτησε μπάλα αλλά και πάλι ο Ατρόμητος ήταν εκτός αγώνα...

Στην επανάληψη, ο Παράσχος με την είσοδο του Σπιριντόνοβιτς, γύρισε τετράδα (Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο) στην άμυνα (4-2-3-1) με τριάδα τους Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Κλωναρίδη (στο 62’ πέρασε ο Πισάνο) πίσω από τον Κουλούρη. Ο Ιωνικός δεν άλλαξε κάτι στο ξεκίνημα και καλά έκανε, με τους γηπεδούχους βέβαια να είναι πιο πιεστικοί (Παπαδόπουλος στο 48’ ειδικά αλλά και στο 60’ είχε καλές στιγμές για να σκοράρει) αλλά να αφήνουν και περισσότερους χώρους, που ο Ιωνικός ξέρει να εκμεταλλεύεται. Στο 65’ οι ρόλοι άλλαξαν, με τον Τουράμ να δημιουργεί και τον Άοσμαν να εκτελεί για το 0-2, βάζοντας...φωτιά στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ατρόμητου να ξεσπούν!

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακόμη δοκάρι στο 71' με τον Μπεντινέλι για να μπουν ξανά στο ματς, αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική...Οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν έντονα ενώ στο φινάλε οπαδοί της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες, παρουσία των Ούμπιδες, Μπρίτο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου

Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: 23’ Τουράμ, 65’ Άοσμαν

Κίτρινες: Μύγας, Βαλεριάνος, Ντάλσιο

Οι συνθέσεις...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς – Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο (46’ Σπιριντόνοβιτς) – Βασιλαντωνόπουλος (74’ Κιβρακίδης), Ντένιτς, Σάλομον, Καστεγιάνο – Μπεντινέλι (74’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (62’ Πισάνο) – Κουλούρης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης – Μύγας, Βαφέας, Ρομαό, Βαλεριάνος – Ντάλσιο, Γκοτσούλιας – Καμπράλ (89’ Λουάν), Άοσμαν (67’ Μπάσα), Ματσούκας (67’ Μάναλης) – Τουράμ (83’ Κιάκος)