Super League: Στο μηδέν Άρης και ΟΦΗ (highlights)

Ο μαχητικός ΟΦΗ άντεξε στην πίεση του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με το βαθμό (0-0) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε τη 1η αγωνιστική της Super League 1Αποτελέσματα, βαθμολογία, hls. 

Super League: Στο μηδέν Άρης και ΟΦΗ (highlights)

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League 1 έπεσε τη Δευτέρα με το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Την Κυριακή (12/9)

«Βόμβα» από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες με σκόρερ τον Κόντε που εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα το «τσαφ» του Ζίβκοβιτς και με γκολ στο 86’ έφυγαν νικητές από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ατρομήτου και ήρθε ισόπαλος 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Βόλος επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο παιχνίδι που άνοιξε το Κυριακάτικο πρόγραμμα της Super League 1 και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα.

To Σάββατο (11/9)

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 και να σημειώσει την πρώτη του νίκη.

Αναλυτικά το προφίλ της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο (11/9)

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 4-0 (30' Μαουρίσιο, 45+1', 73' Καρλίτος 84' Αλαξενδρόπουλος)

Κυριακή (12/9)

Βόλος - Λαμία 2-1
(8' Μπαρτόλο, 41' Φαν Βέερτ - 52' Τιρόνε)

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

(86’ Κόντε)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0

ΑΕΚ - Ιωνικός 3-0

(7’ Λε Ταλέκ, 62' Άμραμπατ, 67' Τσούμπερ)

Δευτέρα (13/9)

Άρης - ΟΦΗ 0-0

Η βαθμολογία