Βόλος – Λαμία 2-1: Καθάρισε το ματς στο πρώτο 45λεπτο…(highlights)

Ο Βόλος με δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, επιβλήθηκε της Λαμίας με 2-1

Βόλος – Λαμία 2-1: Καθάρισε το ματς στο πρώτο 45λεπτο…(highlights)

Ένα ημίχρονο (το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο) πολύ καλής απόδοσης ήταν αρκετό για το Βόλο ώστε να νικήσει τη Λαμία με 2-1 και να μπει με το … δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά τους γηπεδούχους και αν και μείωσαν νωρίς σε 2-1 (52’), εντούτοις δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι Βολιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και την πρώτη τους αξιόλογη επίθεση άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 8’ Ρομέρο εκτέλεσε το φάουλ, την μπάλα βρήκε ο Σαράνοφ και κατέληξε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπαρτόλο με προβολή πέτυχε το 1-0 (ευθύνεται ο Αντέτζο). Ο Μπαρτόλο στο 30’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα για την ομάδα του καθώς το σουτ του απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαράνοφ. Το συγκρότημα της Μαγνησίας διπλασίασε τα τέρματά της στο 41’ με πλασέ του Φαν Βέερτ, μετά από ωραία πάσα του Ρεγκατίν.

Στην επανάληψη η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και στο 52’ μείωσε σε 2-1 με σουτ του Τιρόνε, αφού εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Βόλου, Κλέιμαν που πάσαρε άθελά του την μπάλα στο σκόρερ.

Μικρογραφία

Βόλος – Λαμία 2-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό στάδιο

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερς: Μπαρτόλο (8’), Φαν Βέερτ (41’), Τιρόνε (52’)

Κίτρινες: Γκέντσογλου (7’), Νούνιες (37’), Σοάρες (84’)

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77’ Σοάρες), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φερνάντες (85’ Βοϊτκόφσκι), Φαν Βέερτ (67’ Ροσέρο).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος (83’ λ.τ. Βύντρα), Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης (46’ Μανουσάκης), Γκέντζογλου (46’ Τιρόνε), Καραμάνος (73’ Μανούσος), Ρόμανιτς.