Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Λευκή πρεμιέρα...(highlights)

Στην αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Super League Παναιτωλικός και Αστέρας δεν βρήκαν το γκολ. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη, όμως το ματς έμεινε στο 0-0. 

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Λευκή πρεμιέρα...(highlights)

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης άνοιξαν με πολλή ενέργεια, αλλά χωρίς γκολ, την αυλαία του πρωταθλήματος της Super League. Ισορροπημένο ματς στο πρώτο μέρος, καλύτερος στην επανάληψη ο Αστέρας και με αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από το Αγρίνιο, με το ματς να μένει στο 0-0. Με τον Μπαράλες να είναι σε αρκετές φάσεις στο δεύτερο μέρος, αλλά να μη βρίσκει στόχο και τους γηπεδούχους να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.

Με 4-3-3 επέλεξε να αρχίσει το ματς ο Γιάννης Αναστασίου που είχε αρκετές απουσίες, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν άλλαξε το γνωστό 4-2-3-1. Καλό ρυθμό είχε το ματς από την αρχή με τον Καρέλη στο 3' (κακώς υποδείχτηκε οφσάιντ, σπουδαία επέμβαση Παπαδόπουλου) και τον Μπαράλες στο 6' να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Σταδιακά η ισορροπία κυριάρχησε με συνέπεια να μην υπάρξουν μεγάλες φάσεις, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή και τον Παναιτωλικό γρήγορες μεταβάσεις. Σε ένα κλέψιμο στο 40', ο Καρέλης βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε πάνω στον Παπαδόπουλο ενώ θα μπορούσε να συνεργαστεί με συμπαίκτες του. Απολύτως δίκαια οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες και χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

Δυναμικά μπήκε στην επανάληψη ο Αστέρας και απείλησε στο 50', με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Ριέρα που πέρασε λίγο άουτ. Αλλά λίγο αργότερα στάθηκε άτυχος ο παίκτης του και αποχώρησε τραυματίας. Στο 56' ο Ροντρίγκες έδιωξε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια του Άλβαρες. Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 58, αλλά οι Καρέλης και Ντίας δεν πρόλαβαν στη σέντρα του Μεντόσα. Πάλι από φάουλ του Άλβαρες ο Αστέρας απείλησε με σουτ του Μουνάφο, ενώ με τον ίδιο εκτελεστή οι φιλοξενούμενοι πήραν κόρνερ από δύσκολη επέμβαση του Ροντρίγκες. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε στο 69' την κοντινή κεφαλιά του Μπαράλες. Στο τελευταίο διάστημα και οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές ενισχύοντας την επίθεση (με Βέργο και Μπενίτο), με στόχο να βρουν το γκολ της νίκης. Στο 78' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαλή από τακουνάκι του Μπαράλες ωστόσο δεν δόθηκε πέναλτι από διαιτητή και στούντιο, με τη φάση να μην ελέγχεται. Στο 79' ο Μεντόσα έκλεψε και έκανε μπάσιμο, αλλά η επιλογή του για σέντρα ή σουτ δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Στο 83' καλό σουτ του Μπαράλες έφυγε έξω. Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Βέργου δεν απείλησε τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Μπαράλες από μπαλιά του Μπενίτο αστόχησε απελπιστικά από καλή θέση.

Μικρογραφία

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες: 55' Μπαράλες, 67' Ατιένθα, 69' Μόρσεϊ, 87' Καρμόνα

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Χοχούμης, Κορνέλιους, Μαλής, Λούι, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Μόρσεϊ (74' Βέργος), Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης (85' Μπελεβώνης)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (88' Γκαρθία), Άλβαρες, Αντιένθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (54΄Καπίγια), Σίτο (74' Μπενίτο), Ρετζίς (88' Γκόμες), Μπαράλες