Χασάν Μπαμπεκίρ: «Παίκτης διαμάντι ο Ουάρντα, προκατειλημμένος ο Λουτσέσκου»

Για τον Αμρ Ουάρντα αλλά και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο Αιγύπτιος γιατρός και φίλος του 27χρονου άσου, Χασάν Μπαμπεκίρ.

Χασάν Μπαμπεκίρ: «Παίκτης διαμάντι ο Ουάρντα, προκατειλημμένος ο Λουτσέσκου»

Ο Αιγύπτιος γιατρός και στενός φίλος του Αμρ Ουάρντα, Χασάν Μπαμπεκίρ μίλησε για τα όσα έλαβαν χώρα στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, όταν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ζήτησε ειδική άδεια για να επισκεφθεί την πατρίδα του. Τι είπε για τον 27χρονο άσο αλλά και τον Ρουμάνο προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με Αμρ Ουάρντα, τον υποδέχθηκαν με «τούνελ»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Χασάν Μπαμπεκίρ:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Πιστεύω τον Ουάρντα, αλλά θα σας πω και το άλλο, στη Λάρισα δεν είχε κανένα πρόβλημα, στον Βόλο δεν είχε πρόβλημα, στον Ατρόμητο δεν είχε πρόβλημα. Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου ήρθε με μία προκατάληψη για τον ποδοσφαιριστή και φαίνεται να θέλει να τον διώξει από την ομάδα. Συμφωνώ με την επιστροφή του προπονητή, αλλά μπορεί να κάνει τον Αμρ χαλί να τον πατήσει, είναι ένα παιδί μάλαμα».

ΠΑΟΚ: Φεύγει από την Ολλανδία ο Ουάρντα

Για να προσθέσει: «Είναι ένας παίκτης διαμάντι και θέλει να μιλάει άλλη γλώσσα νομίζω από τον Αμρ. Ο ποδοσφαιριστής θέλει μία προσέγγιση ιδιαίτερη. Να είναι κάποιος δίπλα του, μπορεί να είναι στην Ελλάδα τόσα χρόνια αλλά βρίσκεται στον δικό του κόσμο γιατί έχει την Αραβική νοοτροπία».

Ομάρ Ελ Μπανουμπί: «Θυμωμένος ο Ουάρντα, μοναδική περίπτωση στα χρονικά της ομάδας»

Ουάρντα: «Είναι όλα ψέματα, δεν με έδιωξαν από την προπόνηση»

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδιωξε τον Ουάρντα από την προπόνηση – Η αντίδραση του Αιγύπτιου