Ομάρ Ελ Μπανουμπί: «Θυμωμένος ο Ουάρντα, μοναδική περίπτωση στα χρονικά της ομάδας»

Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος και στενός φίλος του Αμρ Ουάρντα, ο Ομάρ Ελ Μπανουμπί μίλησε για τον συμπατριώτη του και την κατάσταση στον ΠΑΟΚ.

Ομάρ Ελ Μπανουμπί: «Θυμωμένος ο Ουάρντα, μοναδική περίπτωση στα χρονικά της ομάδας»

Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος και στενός φίλος του Αμρ Ουάρντα, Ομάρ Ελ Μπανουμπί μίλησε στο Metropolis 95.5 για το επεισόδιο που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (13/7) στην Ολλανδία, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδιωξε τον επιθετικό της ομάδας από την προπόνηση.

Ουάρντα: «Είναι όλα ψέματα, δεν με έδιωξαν από την προπόνηση»

«Ήταν μία δύσκολη κατάσταση και για τον Αμρ, προσπάθησα να μιλήσω μαζί του και ήταν αρκετά θυμωμένος. Μετά το επεισόδιο αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την κοινή τους παρουσία στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι η περίπτωση του Ουάρντα είναι η μοναδική στα χρονικά της ομάδας, με έναν παίκτη να υπογράφει τρεις φορές στην ομάδα.

Ουάρντα: «Είναι όλα ψέματα, δεν με έδιωξαν από την προπόνηση»

Η σχέση του ποδοσφαιριστή με τον Ρουμάνο τεχνικό ήταν εξ αρχής τεταμένη και αυτό είχε ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια όταν ο ποδοσφαιριστής είχε πάει δανεικός στον Ατρόμητο. Αν ο Αμρ φύγει από τον ΠΑΟΚ ξέρει ότι δεν θα επιστρέψει ξανά και αυτό θα έχει συνέπειες για τον ίδιο στην Εθνική της Αιγύπτου. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μάθει και να μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα καταστάσεις και να σέβεται τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, ενώ το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί πρέπει να λυθεί μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του τεχνικού της ομάδας».