ΠΑΟΚ: Προπόνηση με Αμρ Ουάρντα, τον υποδέχθηκαν με «τούνελ»!

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του και ο τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με Αμρ Ουάρντα, τον υποδέχθηκαν με «τούνελ»!

Ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (16/7) με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως και ο αρχηγός Αντρέ Βιεϊρίνια. Απουσίαζαν μόνο ο Ίνγκασον και ο Αουγκούστο οι οποίοι παρέμειναν στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Ο Λουτσέσκου καλωσόρισε τον Ουάρντα, με τον οποίο είχε επεισόδιο στην προπόνηση της Τρίτης (13/7) ενώ ο Αιγύπτιος πέρασε από το «τούνελ» που περνούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα!

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδιωξε τον Ουάρντα από την προπόνηση – Η αντίδραση του Αιγύπτιου

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου πριν την έναρξη της προπόνησης, συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους είπε χαρακτηριστικά ενόψει του αγώνα με τη Σαρλερουά (14.00, 17/7): «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση στο φιλικό Σημασία έχει η θέληση σε αυτό το στάδιο Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο Θέλω από εσάς να συνεχίσετε την καλή δουλειά με πειθαρχία.

Ουάρντα: «Είναι όλα ψέματα, δεν με έδιωξαν από την προπόνηση»

Θα δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα, πιστεύουμε ότι είμαστε συμπαγείς και αύριο θα είμαστε καλύτεροι και στην δημιουργία των επιθέσεων Θα γίνουν λάθη το καταλαβαίνω, είναι μέρος του παιχνιδιού ειδικά αυτή την περίοδο στην προετοιμασία αλλά πρέπει να είστε υπεύθυνοι στις αποφάσεις σας». Ο Καντουρί με τον Σβαμπ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.